Checkpoint


Checkpoint is onze jeugdvereniging in Oterleek. De vereniging bestaat uit twee groepen, de 10- groep: voor de leeftijd van 5 tot 10 jaar en de 10+ groep: voor de leeftijd van 10 jaar en ouder. Het is leuk om met elkaar activiteiten te doen en je leert elkaar op deze manier beter kennen. Voor beide groepen worden er diverse activiteiten per jaar georganiseerd.

Contributie
De contributie bedraagt per jaar €10,00 voor de 10- groep en €15,00 voor de 10+ groep. En voor bepaalde activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Bij elke activiteit wordt er een e-mail met informatie gestuurd naar de leden. Vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn ook welkom. Omdat zij geen lid zijn, kan de bijdrage dan iets hoger zijn. Dat staat altijd duidelijk in de uitnodigingsmail vermeld.

Bestuur
Het bestuur van Checkpoint bestaat uit:

  • Ellen Verbart, voorzitter
  • Gabi van Hees, penningmeester
  • Jan-Willem Waterlaat, secretaris
  • Jaimie Gorski, algemeen bestuurslid

Jaarprogramma
Het programma voor dit jaar is te vinden op onze Facebookpagina. Het jaar wordt afgesloten met een kampweekend, wat dit jaar op 26, 27 en 28 juni 2020 valt. De jongere groep verblijft met tentjes in Oterleek. Ieder jaar werken we met een thema en dat is altijd een verrassing. De oudere groep gaat ergens naar een plek in Nederland.

Lid worden
Ben je nog geen lid maar lijkt het je wel leuk, dan ben je van harte welkom. Ook kan je eerst een keer proefdraaien om te zien of je het leuk vindt. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met Ellen Verbart op telefoonnummer 072-5150798 of stuur een e-mail naar ellen@verbart.nl

Tot ziens op één van de activiteiten!

Groeten van het Checkpointteam.

DOWNLOADS