Home


Oterleek . . . te mooi om snel doorheen te rijden.

Deze site is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het dorp Oterleek en zich betrokken voelt bij de activiteiten van haar inwoners. De Oterleker Gemeenschap is een vereniging die zich onder andere ten doel stelt om voor de bewoners van Oterleek de sociale relaties en cultureel werk te bevorderen en in stand te houden met het doel de gemeenschapszin en dorpstradities te behouden.


Dorpshuis de Woeste Hoeve

Is je huiskamer te klein? Wil je samen met familie, vrienden of collega’s koken en eten of een cursus geven? De prachtige ruimte van het dorpshuis biedt die ruimte en die ruimte is te huur.

Historisch foto archief

Wij hebben een archief met foto’s die in vervlogen tijden in Oterleek zijn gemaakt, een deel hebben we op deze site gezet, herkent u de plek nu nog? ‘Foto archief

Aanmelden als lid

U kunt zich aanmelden als lid van de OG. Hiermee steunt u de activiteiten voor en door Oterlekers. De OG is neutraal, dat wil zeggen dat zij niet is gebonden aan een politieke partij of richting. De OG overlegt voor de dorpskern Oterleek met de gemeente en andere overheden. De OG voert het beheer over de Woeste Hoeve.

Oterleek van boven